• DOLAR
    %-0,02
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,33
  • BIST
    %1,75
Topuk Dikeni İçin Doğal Bitkisel Çay

Topuk Dikeni İçin Doğal Bitkisel Çay

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaya, bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza, Kadirli Tapu Tepisi mevkiinde meydana geldi. İbrahim Karacalar (30) idaresindeki 80 LB 609 plakalı araç, Tapu Tepesi’nden Kadirli istikametine seyir halindeyken yolun karşısına geçmek isteyen Ahmet Bakırcı’ya (20) çarptı. Kazada Ahmet Bakırcı kafasına aldığı darbe ile ağır yaralandı. Yaralı olay […]

reklam
reklam

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaya, bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kaza, Kadirli Tapu Tepisi mevkiinde meydana geldi. İbrahim Karacalar (30) idaresindeki 80 LB 609 plakalı araç, Tapu Tepesi’nden Kadirli istikametine seyir halindeyken yolun karşısına geçmek isteyen Ahmet Bakırcı’ya (20) çarptı. Kazada Ahmet Bakırcı kafasına aldığı darbe ile ağır yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Kadirli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bakırcı, yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle Osmaniye Devlet Hastanesi(ne sevk edildi.

Kazaya karışan araç sürücüsü İbrahim Karacalar, ”Ben Kadirli istikametine ilerliyordum. Bir anda önüme ayakkabısı olmayan bir yaya çıktı. Ben yayaya çarpmamak için yol kenarına doğru kaçtıkça üzerime doğru gelmeye devam etti.” dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık
KOÇ BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün Koç burcunu bekleyen enerjiler, kararlılıkla ilerlemek için uygun bir dönemi işaret ediyor. Projelerinizi hayata geçirmek ve hedeflerinize odaklanmak için ideal bir zaman dilimindesiniz. Aynı zamanda, duygusal anlamda da dengeli olmaya ve ilişkilerde daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Kendinize olan güveninizi yitirmeden, disiplinli bir şekilde ilerlemeye devam edebilirsiniz. Hayatınızdaki değişikliklere açık olun ve kendinizi geliştirmek için fırsatları değerlendirin. Tutkularınızı ve hayallerinizi takip etmekten çekinmeyin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

BOĞA BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün Boğa burcunu bekleyen enerjiler iş ve kariyer konularında odaklanmanıza ve hedeflerinize doğru ilerlemenize destek olabilir. Sabırlı ve kararlı yaklaşımlarınız sayesinde zorlukları aşabilir, projelerinizi ileriye taşıyabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabilir, işbirliklerinde bulunabilirsiniz. Ayrıca bugün, stres ve endişelerinizden uzaklaşarak kendinize zaman ayırmak da size iyi gelebilir. Enerjinizi dengede tutmaya özen göstermelisiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle!

İKİZLER BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim becerilerinizin ve zekanızın ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur ve etkili olabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve başkalarıyla iletişim kurmak için uygun bir gün olabilir. Ancak, aşırı dikkatsizlikten kaçınmalı ve özellikle sözlü veya yazılı iletişimde hassas olmalısınız. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz, sevgili Yengeç. İçsel dünyanızda biraz kararsızlık hissedebilirsiniz ve belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Ancak, kendinize zaman ayırarak duygularınızı anlamaya çalışın ve iç huzuru bulmak için kendinize şefkat gösterin. İlişkilerinizde de iletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Partnerinizle daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. Bugün iş ve kariyer konularında da dikkatli olmalı, dengeli bir şekilde ilerlemeye gayret etmelisiniz. Eğer karar verme aşamasındaysanız, acele etmeden düşünüp en doğru seçeneği belirlemeye çalışın. Aşk hayatınızda, romantik ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz.

ASLAN BURCU YORUMU
BAŞAK BURCU YORUMU
TERAZİ BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün Terazi burcunun insanları için ilişkilerde denge ve uyum arayışlarınız ön planda olabilir. İletişim konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü karşı tarafı yanlış anlama ihtimaliniz yüksek olabilir. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak ve derin düşüncelere dalış yapmak da faydalı olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek ve onlarla anlamlı konuşmalar yapmak da bugün size iyi gelebilir. Enerjinizi pozitif ve yapıcı yönde kullanarak bugünü keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Umarım bugünkü burç yorumunuz size yol gösterici olur.

AKREP BURCU YORUMU

Ay’ın Yengeç burcunda hareket ettiği bir güne başlangıç yapıyorsunuz. Sabahın ilk saatlerinde Ay’ın Satürn ve Plüton ile yaptığı zıt açılar nedeniyle agresif bir ruh halinde olabilirsiniz. Olaylara olumlu taraftan bakmakta zorlanabilirsiniz. Devamında Ay-Venüs pozitif görünümüyle beraber aşk ilişkinizde olumlu olaylar yaşayabilirsiniz.

17:10-22:15 arası Ay boşluğa giriyor. Saatler 22:15’i gösterdiğinde ise Aslan burcuna geçiyor. Geleceğinize odaklanacağınız bir sürece giriyor olacaksınız.

YAY BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün, Yay burcu için iletişim konularına odaklanmanın önemli olduğu bir gün olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmek ve iletişim becerilerinizi geliştirmek için fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Ayrıca, planlarınızı netleştirmek ve hedeflerinize odaklanmak için de uygun bir zamandasınız. Bugün, duygusal dengeyi sağlamak ve ilişkilerinizi güçlendirmek adına çaba sarfetmeniz gerekebilir. Olumlu ve iyimser bir tutumla yaklaştığınız takdirde, bugünü verimli şekilde değerlendirebilirsiniz. Umarım bugün sizin için harika geçer!

OĞLAK BURCU YORUMU

Saat 07:25 itibariyle boşlukta olan Ay, Başak burcuna giriş yapıyor. Ay-Venüs uyumlu etkileşimi sayesinde bugün akademik hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğinizden alacağınız olumlu haberler de gününüzün güzel geçmesini sağlayabilir.

Akşam oluşan Ay-Uranüs olumlu etkisi sayesinde aniden gelişen bir seyahat planı yapabilirsiniz. Kısa süreli de olsa bu plandan vazgeçmeyin size çok iyi gelecektir.

KOVA BURCU YORUMU

Ay, bugünün başlamasıyla beraber Yengeç burcunda hareket ediyor. Erken saatlerde Ay’ın Satürn, devamında Plüton ile yaptığı zıt kontaklar nedeniyle sağlığınızla ilgili sert etkiler altında olacaksınız. Küçük bir şey büyüyüp alevlenebilir. Günün kalanında Ay’ın Venüs ile güzel teması sayesinde hem iş hem duygusal hayatınızda pozitif bir süreç yaşayabilirsiniz.

17:10-22:15 olduğunda Ay boşluğa giriyor. 22:15’te Aslan burcuna geçen Ay, ilişki ve evlilik konularınızın gündeme geleceği bir gece yaşatabilir.

BALIK BURCU YORUMU

Günün çoğunluğunda Ay, Yengeç burcunda hareket ediyor. Sabah erken saatlerde aktifleşen Ay-Satürn ve Ay-Plüton karşıtlıkları aşk hayatınızda çok sert etkiler alabileceğinizi gösteriyor. Çocuğunuzu da ihmal etmemeye dikkat edin. Ay’ın Venüs ile olumlu kontak kurduğu günün devamında ise sabahki sert etki, aşk hayatınızda romantik bir zaman dilimine dönüşebilir.

Ay, 17:10-22:15 arası boşlukta kalacak. 22:15’te de Aslan burcuna geçen Ay, psikolojik olarak durgun bir gece geçirmenize neden olabilir.

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM