reklam
Baş Ağrınızın Sebebi Şeker Hastalığı Olabilir

Baş Ağrınızın Sebebi Şeker Hastalığı Olabilir

reklam
reklam

Polis avukatlarından Ömer Turanlı, evrakta sahtecilik yaptığı iddiasıyla savcı İrfan Fidan hakkında suç duyurusunda bulundu. Dilekçeyi verdikten sonra açıklama yapan Turanlı, “Zabıt katibi ile savcı İrfan Bey’in tuttuğu bu tutanak evrakta sahteciliktir. Hukuka aykırıdır. Bunun cezalandırılması ile ilgili başsavcılığa ve HSYK’ya suç duyurusunda bulunduk.” dedi.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan Turanlı, suç duyurusu ile ilgili şunları söyledi: “Soruşturmayı yürüten İrfan Fidan ve zabıt katibi hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu suç duyurusunun kapsamı evrakta sahteciliktir. Soruşturmayı yürüten savcı, gözaltı süresi 4 gün. 22. 07.2014 ile 26.07.2014 ‘te gözaltı süresi gece 1.30’da normalde bitmesi gerekiyor. 1.30’da tüm şüphelilerin mahkeme huzuruna çıkarılması gerekir. Veya tahliye edilmesi gerekir.

Malzeme Listesi:

  • 2 adet soğan
  • 1 adet limon
  • 3 su bardağı süt
  • yarım kilo şeker
  • 5 adet salata

Yazı içi listemele (ul li)

Bizim başından beri itirazlarımız bu yöndeydi. Savcı bey zabıt katibi ile beraber UYAP’ta arıza nedeniyle sorgu işlemlerinin geciktiği, bu nedenle sorgu işlemlerinin saatini de veriyorum, ifadeler 1.25’te ‘bitti ‘dedi, 2.05’te de UYAP’taki bozukluk nedeniyle tutuklanmaya sevk edildi diye tutanak tuttu. Biz bu tutanağın hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduk. Aynı saatlerde 02.00 sıralarında Erkan Ünal’ın ifadesi alındı. Bu ifade 02.10 geçeye kadar sürdü.

Savcı bey tutanak tutuyor, UYAP bozuk. UYAP bozuksa şayet ifade zaten alınamaz. UYAP bozuk falan değil, bu tutanak gerçeğe aykırıdır.

Adalet.org sitesinden yapılan bir yayın var, Eyüp Yıldız, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkan Yardımcısı bu kesin bir bilgi değil. Oradaki yayında UYAP’ta herhangi bir aksaklık olmadığı, işleyişin devam ettiği yönünde bir açıklama var orada.

Bu iki açıklamayı bir araya getirip değerlendirdiğimiz zaman UYAP’ta bozukluk olmadığı, sorguya sevkin geciktiği, sorguya sevk geciktiği için de müvekkillerimizin gözaltı süresi bittiğinden direkt bırakılması lazımdı. Bırakılıp evlerine gitmesi gerekiyordu. Mahkemenin müvekkilleri celple çağırması gerekiyordu. Bunu yapmayın, 4 gün üstüne bir 4 gün daha eklenerek haksız ve hukuka aykırı adliyede bir engellenme yapılmıştır. Fiili bir emanet eşya gibi tutulmuştur. Bu durumla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Zabıt katibi ile savcı İrfan beyin tuttuğu bu tutanak evrakta sahteciliktir.

Hukuka aykırıdır. Bunun cezalandırılması ile ilgili başsavcılığa ve HSYK’ya suç duyurusunda bulunduk. Savcı beye yaptığım suç duyurusu Ömer Köse, Gafur Ataç, Aytekin Koçak, Kürşat Durmuş adına yapıldı. Dün açıklama ile ilgili değerlendiriyoruz, hepsinin dilekçelerini çok kısa süre içinde ayrı ayrı suç duyurularını yapacağız.”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık
KOÇ BURCU YORUMU
BOĞA BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün Boğa burcundaki insanlar için ilişkilerinde daha sabırlı ve anlayışlı olmaları önemli olabilir. İletişimlerinde daha net ve açık olmaya özen göstermeleri, karşılıklı anlayışı artırabilir. Ayrıca, bugün kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi ve stresten uzaklaşmayı ihmal etmemenizde fayda var. Keyif alabileceğiniz aktiviteler yaparak gününüzü daha pozitif bir şekilde geçirebilirsiniz. Umarım bugünkü tavsiyeler size yardımcı olur!

İKİZLER BURCU YORUMU
YENGEÇ BURCU YORUMU

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak hırslı olabilirsiniz ve kararlarınızı daha tutkulu bir şekilde verebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ise yoğun ve karmaşık bir gün yaşayabilirsiniz, ancak kararlılığınız sayesinde sorunları kolaylıkla halledebilirsiniz. Sağlık konularına biraz daha dikkat etmenizde fayda var, kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

ASLAN BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün, enerjinizi yükseltecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için motivasyonunuzu yüksek tutmalı ve hedeflerinize odaklanmalısınız. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle daha iyi anlaşmalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu beslemeyi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

BAŞAK BURCU YORUMU
TERAZİ BURCU YORUMU

Gün içerisinde Ay, 11:06-13:04 aralığında boşlukta kalıyor. Devamında 13:04’te sizlerin burcuna geçiyor. Enerjinizin arttığı bir güne devam ediyorsunuz. Kendinizle ilgili vakit harcamak isteyebilirsiniz.

Gönül ilişkinizde bazı durumları abartmaya meyilli olabilirsiniz. Sakin kalarak geçmişteki hataları tekrarlamamanızda yarar var.

AKREP BURCU YORUMU
YAY BURCU YORUMU

Tabii ki! Bugün, Yay burcundakiler için aşk hayatında olumlu gelişmeler, romantizm ve duygusal anlar ön planda olabilir. İletişim konusunda daha duyarlı olabilir, sevdiklerinizle samimi ve içten konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatında da enerjinizi yüksek tutabilir, projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve kendinize zaman ayırmak da bugün önemli olabilir.

OĞLAK BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen zorluklarla başa çıkmak için sabırlı ve kararlı olmak önemli olacak. İş veya kariyerle ilgili konularda mantıklı ve planlı adımlar atmanız gerekebilir. Kendinize olan güveninizin arttığı bir gün olabilir, bu enerjiyi olumlu yönde kullanabilirsiniz. Duygusal konularda ise iletişim ve anlayış önemli olacak. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için zaman ayırmanız faydalı olacaktır. Sağlık açısından ise beslenme ve spor gibi konulara dikkat etmek önemli olacak. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim!

KOVA BURCU YORUMU
BALIK BURCU YORUMU
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM