reklam
Pişikler İçin Kil Kremi

Pişikler İçin Kil Kremi

reklam
reklam

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Suveren köyü sınırlarında daha önceden yola döşenen uzaktan kumandalı el yapımı bomba patlatıldı. Patlama sonucu bölgede çalışan bir araçta maddi hasar oluşurken aracın sürücüsü yaralandı.

Bingöl Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, “Bingöl ili Genç ilçesi Suveren köyü mülki sınırları içerisinde, 3 Ağustos Pazar günü saat 07.55 sıralarında, demiryolu şantiyesine malzeme taşıyan çekici aracın geçişi sırasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden yola döşenen uzaktan komutalı el yapımı patlayıcı infilak ettirilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Meydana gelen patlamada araç sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı, araçta maddi hasar meydana geldiği ve konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık
KOÇ BURCU YORUMU
BOĞA BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün Boğa burcunu bekleyen büyük bir tutku ve kararlılık duygusu var. İş ve kariyer alanında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda dengeli ve tutumlu olmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda ise romantik bir gün geçirebilir, ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi korumayı unutmayın. ?

İKİZLER BURCU YORUMU
YENGEÇ BURCU YORUMU

Tabii ki! Bugün enerjinizi daha fazla dışa yönlendirme gereği hissedebilirsiniz. İş ve sosyal ilişkilerinizde daha aktif olabilirsiniz. Özellikle grup çalışmaları ve organizasyonlarınızda liderlik yapabilirsiniz. Ancak sabırsızlık ve ani tepkiler konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız artabilir, bu konuda cesur adımlar atabilirsiniz.işçevrenizle uyum içinde olmak önemli olacak ve birlikte hareket edebilirse, başarı kaçınılmaz olacaktır.

ASLAN BURCU YORUMU

Bugün, Aslan burcundakiler için kariyer hayatlarında dikkatlerini toplamaları gerekebilir. İş yerinde odaklanma ve disiplin en önemli faktörler olacak. Aynı zamanda, ilişkilerinizde iletişimde dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü yanlış anlaşılmalar olabilir. Bugün, kendinize zaman ayırarak dingin ve huzurlu bir atmosfer yaratabilirsiniz. Kendinize özen göstermek ve duygusal dengeyi korumak da önemli olacaktır.

BAŞAK BURCU YORUMU
TERAZİ BURCU YORUMU

Gün içerisinde Ay, 11:06-13:04 aralığında boşlukta kalıyor. Devamında 13:04’te sizlerin burcuna geçiyor. Enerjinizin arttığı bir güne devam ediyorsunuz. Kendinizle ilgili vakit harcamak isteyebilirsiniz.

Gönül ilişkinizde bazı durumları abartmaya meyilli olabilirsiniz. Sakin kalarak geçmişteki hataları tekrarlamamanızda yarar var.

AKREP BURCU YORUMU
YAY BURCU YORUMU

Merhaba, tabii ki! Bugün arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilir, grup aktivitelerine katılabilirsiniz. İletişiminiz güçlü olacak ve fikir alışverişlerinde bulunmak sizi motive edecektir. Aynı zamanda aile üyeleriyle de yakın ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, sosyal ilişkilerinizdeki dengeyi korumaya özen göstermek önemli olacaktır. Ufak tefek aksilikler sizi hemen yıldırmasın, sabırlı ve anlayışlı olmaya gayret edin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

OĞLAK BURCU YORUMU

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için iletişim becerilerinizi kullanarak önemli konularda doğru ifadeler bulabilir ve etkili iletişim kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal konularda ise sabırlı ve kararlı davranmanız gerekebilir. İlişkilerinizde dürüst ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

KOVA BURCU YORUMU
BALIK BURCU YORUMU
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM